2023-04-02

Antrenamente și dietă împotriva colesterolului ridicat

Astăzi, din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de diverse tipuri de activitate fizică, obiceiuri alimentare sănătoase etc. Aceasta este cea mai potrivită postură, deoarece auzim multe despre beneficiile pentru sănătate ale exercițiilor fizice regulate și ale trecerii la o dietă. Cu toate acestea, ca în multe cazuri, totul depinde de modul în care îl abordați. Motivul este că, în cazul unor activități fizice specifice care nu sunt adaptate corespunzător unei situații specifice, acestea pot prezenta un risc pentru sănătate în loc să aducă beneficii.

Cum poate antrenamentul să vă dăuneze sănătății?

Primul și cel mai important exemplu este destul de popular. Tehnica proastă a exercițiilor efectuate. Părți ale corpului poziționate incorect, rigidizate inadecvat și chiar modul greșit de a respira în timpul exercițiilor fizice, toate acestea pot afecta nu numai eficacitatea antrenamentului, ci și sănătatea noastră. Mai ales în cazul activităților de interval destul de populare sau pur și simplu antrenament aerobic sau de forță.

Poate exista o situație în care, în loc să ne îmbunătățim rezultatele, acționăm în detrimentul propriului nostru organism. În cazuri extreme, există sângerare internă (aparatul digestiv), creșterea producției de cortizol, afectarea inimii, încordarea rinichilor etc. Acestea sunt doar exemple care arată de ce se vorbește atât de multe despre tehnica corectă de exercițiu și că un plan de antrenament ar trebui să fie întotdeauna adaptat. la situaţia specifică pentru ca aceasta să fie eficientă.

Ca urmare a diferitelor tipuri de activitate, pot apărea tulburări de nutrienți în corpul nostru. Acest lucru face ca merită să le controlați și, dacă este imposibil să le aprovizionați cu alimente, ajungeți la nutrienți și suplimente de calitate adecvată. Magazinul SFD are o ofertă largă care a ajutat un număr mare de persoane să atingă multe obiective diferite de formare.

Cum să faci față colesterolului ridicat?

Pe lângă exercițiile fizice adecvate, o dietă adecvată este mult mai importantă. În primul rând, carnea roșie prăjită în ulei ar trebui limitată. Acest lucru este absolut fundamental. Nutritionistii recomanda ca in cazul colesterolului ridicat sa le inlocuiti cat mai des cu peste, de exemplu somon, ton, macrou, etc. Asta pentru ca sunt bogate in grasimi omega-3.

Grăsimile Omega-3 au un efect foarte pozitiv asupra organismului uman. Acestea au un efect pozitiv asupra aprovizionării cu sânge a creierului și, de asemenea, afectează imunitatea etc. Problema apare atunci când nivelul colesterolului tău este foarte ridicat. Atunci merită să găsești suplimentul alimentar adecvat pentru a-ți îmbunătăți propria sănătate. Din nou, cea mai comună alegere aici va fi acidul gras omega-3, dar nu numai.

Sunt populare și suplimentele care conțin acid alfa-lipoic, uleiuri de chimen negru și usturoi, extracte de rădăcină de sfeclă roșie etc.. Toate suplimentele alimentare dovedite care susțin activitatea inimii și lupta împotriva colesterolului ridicat sunt în oferta magazinului SFD. Datorită selecției largi și diferitelor forme de compoziție a suplimentelor, acestea se vor dovedi a fi utile în orice situație.